Tamil Meaning of order aphyllophorales
ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order aphyllophorales
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order anguilliformes => ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
- order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
- order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை
- order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை
- order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ்
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order araneida => வரிசை அராநீடா
- order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
- order arms => ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
- order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா
Definitions and Meaning of order aphyllophorales in English
order aphyllophorales (n)
includes chiefly saprophytic fungi typically with shelflike bodies; sometimes placed in class Hymenomycetes or included in Agaricales
FAQs About the word order aphyllophorales
ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
includes chiefly saprophytic fungi typically with shelflike bodies; sometimes placed in class Hymenomycetes or included in Agaricales
No synonyms found.
No antonyms found.
order anura => ஆர்டர் அனூரா, order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ், order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ், order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா, order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை,