Tamil Meaning of order arms
ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order arms
- order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
- order araneida => வரிசை அராநீடா
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா
- order aspergillales => ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
- order auriculariales => வரிசை ஒரிகுலேரியல்ஸ்
- order batoidei => ஆர்டர் பேடோய்டி
- order batrachia => பேட்ராச்சிய ஒழுங்கு
- order belemnoidea => ஆர்டர் பெலெம்னோய்டியா
- order bennettitales => ஆர்டர் ப்பென்னெட்டைடேலஸ்
- order berycomorphi => பெரிகோமோர்பி வரிசை
- order blastocladiales => ஆர்டர் பிளாஸ்டோக்லேடியேலஸ்
- order book => ஆர்டர் புத்தகம்
Definitions and Meaning of order arms in English
order arms (n)
a position in the manual of arms; the rifle is held vertically on the right side with the butt on the ground; often used as a command
FAQs About the word order arms
ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
a position in the manual of arms; the rifle is held vertically on the right side with the butt on the ground; often used as a command
No synonyms found.
No antonyms found.
order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ், order araneida => வரிசை அராநீடா, order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே, order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ், order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை,