Tamil Meaning of order aristolochiales
ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order aristolochiales
- order araneida => வரிசை அராநீடா
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order arms => ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
- order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா
- order aspergillales => ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
- order auriculariales => வரிசை ஒரிகுலேரியல்ஸ்
- order batoidei => ஆர்டர் பேடோய்டி
- order batrachia => பேட்ராச்சிய ஒழுங்கு
- order belemnoidea => ஆர்டர் பெலெம்னோய்டியா
- order bennettitales => ஆர்டர் ப்பென்னெட்டைடேலஸ்
- order berycomorphi => பெரிகோமோர்பி வரிசை
- order blastocladiales => ஆர்டர் பிளாஸ்டோக்லேடியேலஸ்
Definitions and Meaning of order aristolochiales in English
order aristolochiales (n)
order of plants distinguished by tubular petaloid perianth and inferior ovary
FAQs About the word order aristolochiales
ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
order of plants distinguished by tubular petaloid perianth and inferior ovary
No synonyms found.
No antonyms found.
order araneida => வரிசை அராநீடா, order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே, order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ், order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை, order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்,