Tamil Meaning of order aspergillales
ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order aspergillales
- order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா
- order arms => ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
- order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
- order araneida => வரிசை அராநீடா
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order auriculariales => வரிசை ஒரிகுலேரியல்ஸ்
- order batoidei => ஆர்டர் பேடோய்டி
- order batrachia => பேட்ராச்சிய ஒழுங்கு
- order belemnoidea => ஆர்டர் பெலெம்னோய்டியா
- order bennettitales => ஆர்டர் ப்பென்னெட்டைடேலஸ்
- order berycomorphi => பெரிகோமோர்பி வரிசை
- order blastocladiales => ஆர்டர் பிளாஸ்டோக்லேடியேலஸ்
- order book => ஆர்டர் புத்தகம்
- order branchiura => வரிசை பிராங்கியுரா
- order bryales => ஒர்டர் பிரயேல்ஸ்
Definitions and Meaning of order aspergillales in English
order aspergillales (n)
order of fungi having a closed ascocarp (cleistothecium) with the asci scattered rather than gathered in a hymenium
FAQs About the word order aspergillales
ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
order of fungi having a closed ascocarp (cleistothecium) with the asci scattered rather than gathered in a hymenium
No synonyms found.
No antonyms found.
order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா, order arms => ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ், order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ், order araneida => வரிசை அராநீடா, order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே,