Tamil Meaning of order arales
ஆர்டர் அரேல்ஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் அரேல்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order arales
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order araneida => வரிசை அராநீடா
- order aristolochiales => ஆர்டர் அர்ஸ்ட்டோலோச்சியேல்ஸ்
- order arms => ஆர்டர் ஆர்ம்ஸ்
- order artiodactyla => வரிசை ஆர்டியோடாக்டைலா
- order aspergillales => ஆர்டர் ஆஸ்பர்ஜிலெல்லஸ்
- order auriculariales => வரிசை ஒரிகுலேரியல்ஸ்
- order batoidei => ஆர்டர் பேடோய்டி
- order batrachia => பேட்ராச்சிய ஒழுங்கு
- order belemnoidea => ஆர்டர் பெலெம்னோய்டியா
Definitions and Meaning of order arales in English
order arales (n)
Araceae; Lemnaceae
FAQs About the word order arales
ஆர்டர் அரேல்ஸ்
Araceae; Lemnaceae
No synonyms found.
No antonyms found.
order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை, order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ், order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ், order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா, order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்,