Tamil Meaning of order anseriformes
ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
Other Tamil words related to ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order anseriformes
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order anguilliformes => ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
- order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
- order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை
- order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை
- order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட
- order amoebina => வரிசை அமீபின
- order amoebida => ஆர்டர் அமீபீடா
- order alismales => ஆர்டர் அலிஸ்மேல்ஸ்
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
- order arales => ஆர்டர் அரேல்ஸ்
- order araneae => ஆர்டர் ஆரனியே
- order araneida => வரிசை அராநீடா
Definitions and Meaning of order anseriformes in English
order anseriformes (n)
ducks; geese; swans; screamers
FAQs About the word order anseriformes
ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
ducks; geese; swans; screamers
No synonyms found.
No antonyms found.
order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா, order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை, order anguilliformes => ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ், order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு, order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை,