Tamil Meaning of order anguilliformes
ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order anguilliformes
- order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
- order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை
- order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை
- order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட
- order amoebina => வரிசை அமீபின
- order amoebida => ஆர்டர் அமீபீடா
- order alismales => ஆர்டர் அலிஸ்மேல்ஸ்
- order alcyonaria => ஆர்டர் எல்சியோனேரியா
- order agaricales => அகரிகேல்ஸ் வரிசை
- order aepyorniformes => ஆர்டர் அபியோர்னிபோர்மிஸ்
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
- order apterygiformes => ஆப்டெரிஜிபோர்மிஸ் வரிசை
Definitions and Meaning of order anguilliformes in English
order anguilliformes (n)
elongate fishes with pelvic fins and girdle absent or reduced
FAQs About the word order anguilliformes
ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
elongate fishes with pelvic fins and girdle absent or reduced
No synonyms found.
No antonyms found.
order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு, order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை, order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை, order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட, order amoebina => வரிசை அமீபின,