Tamil Meaning of order andreaeales
ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
Other Tamil words related to ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order andreaeales
- order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை
- order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை
- order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட
- order amoebina => வரிசை அமீபின
- order amoebida => ஆர்டர் அமீபீடா
- order alismales => ஆர்டர் அலிஸ்மேல்ஸ்
- order alcyonaria => ஆர்டர் எல்சியோனேரியா
- order agaricales => அகரிகேல்ஸ் வரிசை
- order aepyorniformes => ஆர்டர் அபியோர்னிபோர்மிஸ்
- order actinomyxidia => ஆர்டர் ஆக்டினோமிக்ஸிடியா
- order anguilliformes => ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
- order apodes => ஆர்டர் எப்போடஸ்
- order apodiformes => ஆர்டர் அப்போடிபோர்மஸ்
Definitions and Meaning of order andreaeales in English
order andreaeales (n)
comprises a single genus: Andreaea
FAQs About the word order andreaeales
ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
comprises a single genus: Andreaea
No synonyms found.
No antonyms found.
order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை, order anacanthini => அனகாந்தினி வரிசை, order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட, order amoebina => வரிசை அமீபின, order amoebida => ஆர்டர் அமீபீடா,