Tamil Meaning of order anacanthini
அனகாந்தினி வரிசை
Other Tamil words related to அனகாந்தினி வரிசை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order anacanthini
- order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட
- order amoebina => வரிசை அமீபின
- order amoebida => ஆர்டர் அமீபீடா
- order alismales => ஆர்டர் அலிஸ்மேல்ஸ்
- order alcyonaria => ஆர்டர் எல்சியோனேரியா
- order agaricales => அகரிகேல்ஸ் வரிசை
- order aepyorniformes => ஆர்டர் அபியோர்னிபோர்மிஸ்
- order actinomyxidia => ஆர்டர் ஆக்டினோமிக்ஸிடியா
- order actinomycetales => ஆக்டினோமைசீட்டல்ஸ் வகை
- order actiniaria => ஆர்டர் ஆக்டினாரியா
- order anaspida => அனாஸ்பிடா வரிசை
- order andreaeales => ஆண்ட்ரீயலிஸ் ஒழுங்கு
- order anguilliformes => ஆர்டர் அங்குயிலிஃபார்மீஸ்
- order anoplura => அனோப்லூரா வரிசை
- order anostraca => ஆர்டர் அனோஸ்ட்ராக்கா
- order anseriformes => ஒழுங்கு அன்சரிபோர்மிஸ்
- order anthocerotales => ஆர்டர் ஆந்தோசெரோட்டேல்ஸ்
- order anura => ஆர்டர் அனூரா
- order aphyllophorales => ஆர்டர் எபிலோபோராலஸ்
- order aplacophora => ஆர்டர் அப்லேகோபோரா
Definitions and Meaning of order anacanthini in English
order anacanthini (n)
at least partially equivalent to the order Gadiformes in some classifications
FAQs About the word order anacanthini
அனகாந்தினி வரிசை
at least partially equivalent to the order Gadiformes in some classifications
No synonyms found.
No antonyms found.
order amphipoda => ஆர்டர் ஆம்ஃபிபோட, order amoebina => வரிசை அமீபின, order amoebida => ஆர்டர் அமீபீடா, order alismales => ஆர்டர் அலிஸ்மேல்ஸ், order alcyonaria => ஆர்டர் எல்சியோனேரியா,