Tamil Meaning of karl waldemar ziegler
கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
Other Tamil words related to கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl waldemar ziegler
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ்
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி
- karl gunnar myrdal => கார்ல் குன்னர் மைரடால்
Definitions and Meaning of karl waldemar ziegler in English
karl waldemar ziegler (n)
German chemist honored for his research on polymers (1898-1973)
FAQs About the word karl waldemar ziegler
கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
German chemist honored for his research on polymers (1898-1973)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ், karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ், karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ், karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி, karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்,