Tamil Meaning of karl jaspers
கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
Other Tamil words related to கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl jaspers
- karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி
- karl gunnar myrdal => கார்ல் குன்னர் மைரடால்
- karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப்
- karl gauss => கார்ல் காஸ்
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => கார்ல் பிரடெரிக் ஹிரோனிமஸ் ஃபான் முன்ச்சாஹவுசன்
- karl friedrich gauss => கார்ல் ஃபிரடரிக் காஸ்
- karl czerny => கார்ல் செர்னி
- karl barth => கார்ல் ப Barth
- karl baedeker => கார்ல் பேடேக்கர்
- karl augustus menninger => கார்ல் ஆகஸ்டஸ் மென்னிங்கர்
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ்
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
Definitions and Meaning of karl jaspers in English
karl jaspers (n)
German psychiatrist (1883-1969)
FAQs About the word karl jaspers
கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
German psychiatrist (1883-1969)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி, karl gunnar myrdal => கார்ல் குன்னர் மைரடால், karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப், karl gauss => கார்ல் காஸ், karl friedrich hieronymus von munchhausen => கார்ல் பிரடெரிக் ஹிரோனிமஸ் ஃபான் முன்ச்சாஹவுசன்,