Tamil Meaning of karl linne
கரோலஸ் லின்னேயஸ்
Other Tamil words related to கரோலஸ் லின்னேயஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl linne
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி
- karl gunnar myrdal => கார்ல் குன்னர் மைரடால்
- karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப்
- karl gauss => கார்ல் காஸ்
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => கார்ல் பிரடெரிக் ஹிரோனிமஸ் ஃபான் முன்ச்சாஹவுசன்
- karl friedrich gauss => கார்ல் ஃபிரடரிக் காஸ்
- karl czerny => கார்ல் செர்னி
- karl barth => கார்ல் ப Barth
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
- karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ்
- karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட்
Definitions and Meaning of karl linne in English
karl linne (n)
Swedish botanist who proposed the modern system of biological nomenclature (1707-1778)
FAQs About the word karl linne
கரோலஸ் லின்னேயஸ்
Swedish botanist who proposed the modern system of biological nomenclature (1707-1778)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர், karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ், karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி, karl gunnar myrdal => கார்ல் குன்னர் மைரடால், karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப்,