Tamil Meaning of karl gunnar myrdal
கார்ல் குன்னர் மைரடால்
Other Tamil words related to கார்ல் குன்னர் மைரடால்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl gunnar myrdal
- karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப்
- karl gauss => கார்ல் காஸ்
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => கார்ல் பிரடெரிக் ஹிரோனிமஸ் ஃபான் முன்ச்சாஹவுசன்
- karl friedrich gauss => கார்ல் ஃபிரடரிக் காஸ்
- karl czerny => கார்ல் செர்னி
- karl barth => கார்ல் ப Barth
- karl baedeker => கார்ல் பேடேக்கர்
- karl augustus menninger => கார்ல் ஆகஸ்டஸ் மென்னிங்கர்
- karl alex muller => கார்ல் அலெக்ஸ் முல்லர்
- karl adolph verner => கார்ல் அடால்ஃப் வெர்னர்
- karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி
- karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ்
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
Definitions and Meaning of karl gunnar myrdal in English
karl gunnar myrdal (n)
Swedish economist (1898-1987)
FAQs About the word karl gunnar myrdal
கார்ல் குன்னர் மைரடால்
Swedish economist (1898-1987)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப், karl gauss => கார்ல் காஸ், karl friedrich hieronymus von munchhausen => கார்ல் பிரடெரிக் ஹிரோனிமஸ் ஃபான் முன்ச்சாஹவுசன், karl friedrich gauss => கார்ல் ஃபிரடரிக் காஸ், karl czerny => கார்ல் செர்னி,