Tamil Meaning of karl von clausewitz
கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
Other Tamil words related to கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl von clausewitz
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ்
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி
- karl gunnar myrdal => கார்ல் குன்னர் மைரடால்
- karl gjellerup => கார்ல் கெஜெல்லரூப்
- karl gauss => கார்ல் காஸ்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
- karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ்
- karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட்
- karl-marx-stadt => கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட்
- karloff => கார்லோப்
- karma => கர்மா
- karmathian => கார்மேத்தியன்
Definitions and Meaning of karl von clausewitz in English
karl von clausewitz (n)
Prussian general and military theorist who proposed a doctrine of total war and war as an extension of diplomacy (1780-1831)
FAQs About the word karl von clausewitz
கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
Prussian general and military theorist who proposed a doctrine of total war and war as an extension of diplomacy (1780-1831)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ், karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி, karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட், karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ், karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்,