Tamil Meaning of karmathian
கார்மேத்தியன்
Other Tamil words related to கார்மேத்தியன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karmathian
- karma => கர்மா
- karloff => கார்லோப்
- karl-marx-stadt => கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட்
- karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட்
- karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ்
- karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
Definitions and Meaning of karmathian in English
karmathian (n.)
One of a Mohammedan sect founded in the ninth century by Karmat.
FAQs About the word karmathian
கார்மேத்தியன்
One of a Mohammedan sect founded in the ninth century by Karmat.
No synonyms found.
No antonyms found.
karma => கர்மா, karloff => கார்லோப், karl-marx-stadt => கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட், karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட், karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ்,