Tamil Meaning of karl wilhelm scheele
கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
Other Tamil words related to கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl wilhelm scheele
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ்
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
Definitions and Meaning of karl wilhelm scheele in English
karl wilhelm scheele (n)
Swedish chemist (born in Germany) who discovered oxygen before Priestley did (1742-1786)
FAQs About the word karl wilhelm scheele
கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
Swedish chemist (born in Germany) who discovered oxygen before Priestley did (1742-1786)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே, karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர், karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ், karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ், karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்,