Tamil Meaning of karloff
கார்லோப்
Other Tamil words related to கார்லோப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karloff
- karl-marx-stadt => கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட்
- karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட்
- karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ்
- karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
Definitions and Meaning of karloff in English
karloff (n)
United States film actor (born in England) noted for his performances in horror films (1887-1969)
FAQs About the word karloff
கார்லோப்
United States film actor (born in England) noted for his performances in horror films (1887-1969)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl-marx-stadt => கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட், karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட், karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ், karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல், karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே,