Tamil Meaning of karl-marx-stadt
கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட்
Other Tamil words related to கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl-marx-stadt
- karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட்
- karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ்
- karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல்
- karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
Definitions and Meaning of karl-marx-stadt in English
karl-marx-stadt (n)
a city in east central Germany; formerly called Karl-Marx-Stadt until 1990; noted for textile manufacturing
FAQs About the word karl-marx-stadt
கார்ல்-மார்க்ஸ்-ஸ்டாட்
a city in east central Germany; formerly called Karl-Marx-Stadt until 1990; noted for textile manufacturing
No synonyms found.
No antonyms found.
karlfeldt => கார்ல்ஃபெல்ட், karl wilhelm siemens => கார்ல் வில்ஹெல்ம் சீமன்ஸ், karl wilhelm scheele => கார்ல் வில்ஹெல்ம் ஸ்கீல், karl wernicke => கார்ல் வெர்னிகே, karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்,