Tamil Meaning of karl wernicke
கார்ல் வெர்னிகே
Other Tamil words related to கார்ல் வெர்னிகே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl wernicke
- karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர்
- karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ்
- karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ்
- karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி
- karl rudolf gerd von rundstedt => கார்ல் ரூடால்ஃப் கெர்ட் வான் ரூன்ஸ்டெட்
- karl linne => கரோலஸ் லின்னேயஸ்
- karl landsteiner => கார்ல் லேண்ட்ஸ்டீனர்
- karl jaspers => கார்ல் ஜாஸ்பர்ஸ்
- karl gustav jacob jacobi => கார்ல் குஸ்டாவ் ஜேக்கப் ஜேக்காபி
Definitions and Meaning of karl wernicke in English
karl wernicke (n)
German neurologist best known for his studies of aphasia (1848-1905)
FAQs About the word karl wernicke
கார்ல் வெர்னிகே
German neurologist best known for his studies of aphasia (1848-1905)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl waldemar ziegler => கார்ல் வால்டமார் ஜிக்லர், karl von frisch => கார்ல் வோன் ஃப்ரிஷ், karl von clausewitz => கார்ல் வான் க்ளோஸ்விட்ஸ், karl theodor jaspers => கார்ல் தியோடர் ஜாஸ்பர்ஸ், karl scheele => கார்ல் ஸ்கீலி,