Tamil Meaning of boletus subvelutipes
பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
Other Tamil words related to பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus subvelutipes
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்
- boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
- boletus => போலெட்டஸ்
Definitions and Meaning of boletus subvelutipes in English
boletus subvelutipes (n)
a fungus with a velvety stalk and usually a dingy brown cap; injured areas turn blue instantly
FAQs About the word boletus subvelutipes
பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
a fungus with a velvety stalk and usually a dingy brown cap; injured areas turn blue instantly
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே, boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ், boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ், boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ், boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்,