Tamil Meaning of boletus edulis
போலட்டஸ் எடூலிஸ்
Other Tamil words related to போலட்டஸ் எடூலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus edulis
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
Definitions and Meaning of boletus edulis in English
boletus edulis (n)
an edible and choice fungus; has a convex cap that is slightly viscid when fresh and moist but soon dries and a thick bulbous tan stalk
FAQs About the word boletus edulis
போலட்டஸ் எடூலிஸ்
an edible and choice fungus; has a convex cap that is slightly viscid when fresh and moist but soon dries and a thick bulbous tan stalk
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன், boletus => போலெட்டஸ், boletic => போலடிக், boletellus russellii => பொலிட்டெல்லசு ருசிலி, boletellus => போலெட்டெல்லஸ்,