Tamil Meaning of boletus zelleri
பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
Other Tamil words related to பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus zelleri
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்
Definitions and Meaning of boletus zelleri in English
boletus zelleri (n)
an edible and choice fungus that has a brown cap with greenish yellow under surface and a stalk that become dull red with age
FAQs About the word boletus zelleri
பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
an edible and choice fungus that has a brown cap with greenish yellow under surface and a stalk that become dull red with age
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ், boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ், boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே, boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ், boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்,