Tamil Meaning of boletus roxanae
போலட்டஸ் ராக்க்சானே
Other Tamil words related to போலட்டஸ் ராக்க்சானே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus roxanae
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்
- boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
- boletus => போலெட்டஸ்
- boletic => போலடிக்
Definitions and Meaning of boletus roxanae in English
boletus roxanae (n)
a fungus with a rusty red cap and a white pore surface that becomes yellow with age and a pale yellow stalk
FAQs About the word boletus roxanae
போலட்டஸ் ராக்க்சானே
a fungus with a rusty red cap and a white pore surface that becomes yellow with age and a pale yellow stalk
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ், boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ், boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ், boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ், boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்,