Tamil Meaning of boleyn
போலீன்
Other Tamil words related to போலீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boleyn
- boley => போலி
- boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
Definitions and Meaning of boleyn in English
boleyn (n)
the second wife of Henry VIII and mother of Elizabeth I; was executed on a charge of adultery (1507-1536)
FAQs About the word boleyn
போலீன்
the second wife of Henry VIII and mother of Elizabeth I; was executed on a charge of adultery (1507-1536)
No synonyms found.
No antonyms found.
boley => போலி, boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி, boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ், boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ், boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே,