Tamil Meaning of bolide
போலைடு
Other Tamil words related to போலைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bolide
- boleyn => போலீன்
- boley => போலி
- boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
Definitions and Meaning of bolide in English
bolide (n)
an especially luminous meteor (sometimes exploding)
bolide (n.)
A kind of bright meteor; a bolis.
FAQs About the word bolide
போலைடு
an especially luminous meteor (sometimes exploding)A kind of bright meteor; a bolis.
No synonyms found.
No antonyms found.
boleyn => போலீன், boley => போலி, boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி, boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ், boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்,