Tamil Meaning of boletus mirabilis
போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
Other Tamil words related to போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus mirabilis
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்
- boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
- boletus => போலெட்டஸ்
- boletic => போலடிக்
- boletellus russellii => பொலிட்டெல்லசு ருசிலி
- boletellus => போலெட்டெல்லஸ்
- bolete => காளான்
- boletaceae => போலட்டேசியே
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
- boley => போலி
- boleyn => போலீன்
- bolide => போலைடு
Definitions and Meaning of boletus mirabilis in English
boletus mirabilis (n)
a fungus that is edible when young and fresh; has a dark brown convex cap with a yellow to greenish under surface and reddish stalk
FAQs About the word boletus mirabilis
போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
a fungus that is edible when young and fresh; has a dark brown convex cap with a yellow to greenish under surface and reddish stalk
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ், boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி, boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ், boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன், boletus => போலெட்டஸ்,