Tamil Meaning of boletus luridus
போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
Other Tamil words related to போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus luridus
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
- boley => போலி
- boleyn => போலீன்
Definitions and Meaning of boletus luridus in English
boletus luridus (n)
a poisonous fungus with a dingy yellow cap and orange red undersurface and a cylindrical reticulate stalk
FAQs About the word boletus luridus
போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
a poisonous fungus with a dingy yellow cap and orange red undersurface and a cylindrical reticulate stalk
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி, boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ், boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன், boletus => போலெட்டஸ், boletic => போலடிக்,