Tamil Meaning of boletus chrysenteron
பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
Other Tamil words related to பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus chrysenteron
- boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus pulcherrimus => போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
Definitions and Meaning of boletus chrysenteron in English
boletus chrysenteron (n)
a fungus convex cap and a dingy yellow under surface and a dry stalk
FAQs About the word boletus chrysenteron
பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
a fungus convex cap and a dingy yellow under surface and a dry stalk
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus => போலெட்டஸ், boletic => போலடிக், boletellus russellii => பொலிட்டெல்லசு ருசிலி, boletellus => போலெட்டெல்லஸ், bolete => காளான்,