Tamil Meaning of boletus pulcherrimus
போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
Other Tamil words related to போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boletus pulcherrimus
- boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ்
- boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ்
- boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ்
- boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி
- boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்
- boletus chrysenteron => பொலெட்டஸ் க்ரைசன்டெரோன்
- boletus => போலெட்டஸ்
- boletic => போலடிக்
- boletellus russellii => பொலிட்டெல்லசு ருசிலி
- boletellus => போலெட்டெல்லஸ்
- boletus pulverulentus => போலெட்டஸ் பல்வெருலென்டஸ்
- boletus roxanae => போலட்டஸ் ராக்க்சானே
- boletus subvelutipes => பாலிடஸ் சப்வெலுடிபெஸ்
- boletus variipes => போலெட்டஸ் வெரிப்பீஸ்
- boletus zelleri => பொலெட்டஸ் ஜெல்லெரி
- boley => போலி
- boleyn => போலீன்
- bolide => போலைடு
- bolingbroke => போலிங்புரோக்
- bolis => போலிஸ்
Definitions and Meaning of boletus pulcherrimus in English
boletus pulcherrimus (n)
a beautiful but poisonous bolete; has a brown cap with a scarlet pore surface and a thick reticulate stalk
FAQs About the word boletus pulcherrimus
போலெடஸ் புல்செரிமஸ்
a beautiful but poisonous bolete; has a brown cap with a scarlet pore surface and a thick reticulate stalk
No synonyms found.
No antonyms found.
boletus pallidus => போலெட்டஸ் பேலிடிஸ், boletus mirabilis => போலெட்டஸ் மிராபிலிஸ், boletus luridus => போலெட்டஸ் லூரிடஸ், boletus frostii => போலெட்டஸ் ஃப்ரோஸ்டி, boletus edulis => போலட்டஸ் எடூலிஸ்,