Tamil Meaning of spanish guinea
ஸ்பானிஷ் கினி
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் கினி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish guinea
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
- spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட்
- spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம்
- spanish cedar => ஸ்பானிஷ் சீடர்
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
- spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ்
- spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள்
- spanish oak => ஸ்பானிஷ் ஓக்
Definitions and Meaning of spanish guinea in English
spanish guinea (n)
a country of west central Africa (including islands in the Gulf of Guinea); became independent from Spain in 1968
FAQs About the word spanish guinea
ஸ்பானிஷ் கினி
a country of west central Africa (including islands in the Gulf of Guinea); became independent from Spain in 1968
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட், spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ், spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு, spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை, spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்,