Tamil Meaning of spanish lime
ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish lime
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ்
- spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள்
- spanish oak => ஸ்பானிஷ் ஓக்
- spanish onion => ஸ்பானிஷ் வெங்காயம்
- spanish oyster plant => ஸ்பானிஷ் ஆயிஸ்டர் செடி
- spanish paprika => ஸ்பானிஷ் பேப்ரிகா
- spanish people => ஸ்பானிஷ் மக்கள்
Definitions and Meaning of spanish lime in English
spanish lime (n)
tropical American tree bearing a small edible fruit with green leathery skin and sweet juicy translucent pulp
round one-inch Caribbean fruit with green leathery skin and sweet juicy translucent pulp; eaten like grapes
FAQs About the word spanish lime
ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
tropical American tree bearing a small edible fruit with green leathery skin and sweet juicy translucent pulp, round one-inch Caribbean fruit with green leather
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ், spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை, spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத், spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி, spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்,