Tamil Meaning of spanish iris
ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish iris
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
- spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ்
- spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள்
- spanish oak => ஸ்பானிஷ் ஓக்
- spanish onion => ஸ்பானிஷ் வெங்காயம்
- spanish oyster plant => ஸ்பானிஷ் ஆயிஸ்டர் செடி
- spanish paprika => ஸ்பானிஷ் பேப்ரிகா
Definitions and Meaning of spanish iris in English
spanish iris (n)
bulbous iris of western Mediterranean region having usually violet-purple flowers
FAQs About the word spanish iris
ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
bulbous iris of western Mediterranean region having usually violet-purple flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை, spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத், spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி, spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட், spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்,