Tamil Meaning of spanish grunt
ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish grunt
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
- spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட்
- spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம்
- spanish cedar => ஸ்பானிஷ் சீடர்
- spanish capital => ஸ்பானிஷ் தலைநகரம்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
- spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ்
- spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள்
Definitions and Meaning of spanish grunt in English
spanish grunt (n)
a kind of grunt
FAQs About the word spanish grunt
ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
a kind of grunt
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ், spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு, spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை, spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம், spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்,