Tamil Meaning of spanish cedar
ஸ்பானிஷ் சீடர்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் சீடர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish cedar
- spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம்
- spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட்
- spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
Definitions and Meaning of spanish cedar in English
spanish cedar (n)
tropical American tree yielding fragrant wood used especially for boxes
FAQs About the word spanish cedar
ஸ்பானிஷ் சீடர்
tropical American tree yielding fragrant wood used especially for boxes
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish capital => ஸ்பானிஷ் தலைநகரம், spanish burgoo => ஸ்பானிஷ் பர்கோ, spanish broom => ஸ்பானிஷ் புரூம், spanish bayonet => ஸ்பானிஷ் பேயோனெட், spanish armada => ஸ்பானிஷ் அர்மடா,