Tamil Meaning of spanish capital
ஸ்பானிஷ் தலைநகரம்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் தலைநகரம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish capital
- spanish cedar => ஸ்பானிஷ் சீடர்
- spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம்
- spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட்
- spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
Definitions and Meaning of spanish capital in English
spanish capital (n)
the capital and largest city situated centrally in Spain; home of an outstanding art museum
FAQs About the word spanish capital
ஸ்பானிஷ் தலைநகரம்
the capital and largest city situated centrally in Spain; home of an outstanding art museum
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish burgoo => ஸ்பானிஷ் பர்கோ, spanish broom => ஸ்பானிஷ் புரூம், spanish bayonet => ஸ்பானிஷ் பேயோனெட், spanish armada => ஸ்பானிஷ் அர்மடா, spanish american => ஸ்பானிஷ் அமெரிக்கன்,