Tamil Meaning of spanish civil war
ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
Other Tamil words related to ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish civil war
- spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட்
- spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம்
- spanish cedar => ஸ்பானிஷ் சீடர்
- spanish capital => ஸ்பானிஷ் தலைநகரம்
- spanish burgoo => ஸ்பானிஷ் பர்கோ
- spanish broom => ஸ்பானிஷ் புரூம்
- spanish bayonet => ஸ்பானிஷ் பேயோனெட்
- spanish armada => ஸ்பானிஷ் அர்மடா
- spanish american => ஸ்பானிஷ் அமெரிக்கன்
- spanish => ஸ்பானிஷ்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
Definitions and Meaning of spanish civil war in English
spanish civil war (n)
civil war in Spain in which Franco succeeded in overthrowing the republican government; during the war Spain became a battleground for fascists and socialists from all countries; 1936-1939
FAQs About the word spanish civil war
ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
civil war in Spain in which Franco succeeded in overthrowing the republican government; during the war Spain became a battleground for fascists and socialists f
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட், spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம், spanish cedar => ஸ்பானிஷ் சீடர், spanish capital => ஸ்பானிஷ் தலைநகரம், spanish burgoo => ஸ்பானிஷ் பர்கோ,