Tamil Meaning of spanish gorse
ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish gorse
- spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு
- spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை
- spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம்
- spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர்
- spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்
- spanish chestnut => ஸ்பானிஷ் செஸ்ட்நட்
- spanish cedar tree => ஸ்பானிஷ் சீடர் மரம்
- spanish cedar => ஸ்பானிஷ் சீடர்
- spanish capital => ஸ்பானிஷ் தலைநகரம்
- spanish burgoo => ஸ்பானிஷ் பர்கோ
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
- spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ்
Definitions and Meaning of spanish gorse in English
spanish gorse (n)
erect shrub of southwestern Europe having racemes of golden yellow flowers
FAQs About the word spanish gorse
ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
erect shrub of southwestern Europe having racemes of golden yellow flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish garlic => ஸ்பானிய பூண்டு, spanish fly => ஸ்பானிஷ் ஃப்ளை, spanish elm => ஸ்பானிஷ் எல்ம், spanish dagger => ஸ்பானிஸ் டேகர், spanish civil war => ஸ்பானிய உள்நாட்டுப் போர்,