Tamil Meaning of spanish moss
ஸ்பானிஷ் மாஸ்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் மாஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish moss
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish grunt => ஸ்பானிஷ் க்ரன்ட்
- spanish gorse => ஸ்பானிஷ் கோர்ஸ்
- spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள்
- spanish oak => ஸ்பானிஷ் ஓக்
- spanish onion => ஸ்பானிஷ் வெங்காயம்
- spanish oyster plant => ஸ்பானிஷ் ஆயிஸ்டர் செடி
- spanish paprika => ஸ்பானிஷ் பேப்ரிகா
- spanish people => ஸ்பானிஷ் மக்கள்
- spanish peseta => ஸ்பானிஷ் பெசெட்டா
- spanish pointer => ஸ்பானிஷ் பாயிண்டர்
- spanish psyllium => ஸ்பானிஷ் சைலியம்
- spanish rice => ஸ்பானிஷ் ரைஸ்
Definitions and Meaning of spanish moss in English
spanish moss (n)
dense festoons of greenish-grey hairlike flexuous strands anchored to tree trunks and branches by sparse wiry roots; southeastern United States and West Indies to South America
FAQs About the word spanish moss
ஸ்பானிஷ் மாஸ்
dense festoons of greenish-grey hairlike flexuous strands anchored to tree trunks and branches by sparse wiry roots; southeastern United States and West Indies
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு, spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால், spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம், spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை, spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்,