Tamil Meaning of spanish oak
ஸ்பானிஷ் ஓக்
Other Tamil words related to ஸ்பானிஷ் ஓக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spanish oak
- spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள்
- spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ்
- spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு
- spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால்
- spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்
- spanish lime => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை
- spanish iris => ஸ்பானிஷ் ஐரிஸ்
- spanish inquisition => ஸ்பானிஷ் விசாரணை
- spanish heath => ஸ்பானிஷ் ஹீத்
- spanish guinea => ஸ்பானிஷ் கினி
- spanish onion => ஸ்பானிஷ் வெங்காயம்
- spanish oyster plant => ஸ்பானிஷ் ஆயிஸ்டர் செடி
- spanish paprika => ஸ்பானிஷ் பேப்ரிகா
- spanish people => ஸ்பானிஷ் மக்கள்
- spanish peseta => ஸ்பானிஷ் பெசெட்டா
- spanish pointer => ஸ்பானிஷ் பாயிண்டர்
- spanish psyllium => ஸ்பானிஷ் சைலியம்
- spanish rice => ஸ்பானிஷ் ரைஸ்
- spanish sahara => எஸ்பானிய சஹாரா
- spanish tamarind => ஸ்பானிய புளி
Definitions and Meaning of spanish oak in English
spanish oak (n)
small deciduous tree having the trunk branched almost from the base with spreading branches; Texas and southern Oklahoma
FAQs About the word spanish oak
ஸ்பானிஷ் ஓக்
small deciduous tree having the trunk branched almost from the base with spreading branches; Texas and southern Oklahoma
No synonyms found.
No antonyms found.
spanish needles => ஸ்பானிஷ் ஊசிகள், spanish moss => ஸ்பானிஷ் மாஸ், spanish monetary unit => ஸ்பானிய நாணய அலகு, spanish mackerel => ஸ்பானிஷ் மகரால், spanish lime tree => ஸ்பானிஷ் எலுமிச்சை மரம்,