Tamil Meaning of johannes gutenberg
ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
Other Tamil words related to ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannes gutenberg
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannean => ஜோஹானிய
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johann muller => ஜோகான் முல்லர்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
Definitions and Meaning of johannes gutenberg in English
johannes gutenberg (n)
German printer who was the first in Europe to print using movable type and the first to use a press (1400-1468)
FAQs About the word johannes gutenberg
ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
German printer who was the first in Europe to print using movable type and the first to use a press (1400-1468)
No synonyms found.
No antonyms found.
johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ, johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட், johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ், johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ், johannes => ஜோஹன்னஸ்,