Tamil Meaning of johannes diderik van der waals
ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
Other Tamil words related to ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannes diderik van der waals
- johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannean => ஜோஹானிய
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johann muller => ஜோகான் முல்லர்
- johann mendel => ஜோஹான் மெண்டல்
- johann maier eck => ஜோஹான் மேயர் எக்
- johann maier => ஜோஹான் மையர்
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
Definitions and Meaning of johannes diderik van der waals in English
johannes diderik van der waals (n)
Dutch physicist (1837-1923)
FAQs About the word johannes diderik van der waals
ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
Dutch physicist (1837-1923)
No synonyms found.
No antonyms found.
johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ், johannes => ஜோஹன்னஸ், johannean => ஜோஹானிய, johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி, johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்,