Tamil Meaning of johannesburg
ஜோகன்னஸ்பர்க்
Other Tamil words related to ஜோகன்னஸ்பர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannesburg
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
Definitions and Meaning of johannesburg in English
johannesburg (n)
city in the northeastern part of South Africa near Pretoria; commercial center for diamond and gold industries
FAQs About the word johannesburg
ஜோகன்னஸ்பர்க்
city in the northeastern part of South Africa near Pretoria; commercial center for diamond and gold industries
No synonyms found.
No antonyms found.
johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென், johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ், johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர், johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர், johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்,