Tamil Meaning of john amos comenius
ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
Other Tamil words related to ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john amos comenius
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
- john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ்
- john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ
- john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன்
Definitions and Meaning of john amos comenius in English
john amos comenius (n)
Czech educational reformer (1592-1670)
FAQs About the word john amos comenius
ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
Czech educational reformer (1592-1670)
No synonyms found.
No antonyms found.
john adams => ஜான் ஆடம்ஸ், johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர், johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க், johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென், johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்,