Tamil Meaning of johannes vilhelm jensen
யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
Other Tamil words related to யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannes vilhelm jensen
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannean => ஜோஹானிய
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barth => ஜான் பார்த்
Definitions and Meaning of johannes vilhelm jensen in English
johannes vilhelm jensen (n)
modernistic Danish writer (1873-1950)
FAQs About the word johannes vilhelm jensen
யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
modernistic Danish writer (1873-1950)
No synonyms found.
No antonyms found.
johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ், johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர், johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர், johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க், johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ,