Tamil Meaning of johannes brahms
யோகனஸ் பிராம்ஸ்
Other Tamil words related to யோகனஸ் பிராம்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannes brahms
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannean => ஜோஹானிய
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johann muller => ஜோகான் முல்லர்
- johann mendel => ஜோஹான் மெண்டல்
- johann maier eck => ஜோஹான் மேயர் எக்
- johann maier => ஜோஹான் மையர்
- johann ludwig uhland => ஜோஹான் லுட்விக் உஹ்லன்ட்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
Definitions and Meaning of johannes brahms in English
johannes brahms (n)
German composer who developed the romantic style of both lyrical and classical music (1833-1897)
FAQs About the word johannes brahms
யோகனஸ் பிராம்ஸ்
German composer who developed the romantic style of both lyrical and classical music (1833-1897)
No synonyms found.
No antonyms found.
johannes => ஜோஹன்னஸ், johannean => ஜோஹானிய, johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி, johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ், johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்,