Tamil Meaning of johann muller
ஜோகான் முல்லர்
Other Tamil words related to ஜோகான் முல்லர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johann muller
- johann mendel => ஜோஹான் மெண்டல்
- johann maier eck => ஜோஹான் மேயர் எக்
- johann maier => ஜோஹான் மையர்
- johann ludwig uhland => ஜோஹான் லுட்விக் உஹ்லன்ட்
- johann joachim winckelmann => ஜோஹான் ஜோக்கிம் வின்ckelmann
- johann gutenberg => ஜோஹன்ஸ் குட்டன்பர்க்
- johann gottfried von herder => ஜோஹன் காட்ஃபிரைட் வான் ஹெர்டர்
- johann friedrich herbart => ஜோஹான் ஃப்ரெட்ரிக் ஹெர்பார்ட்
- johann eck => ஜோஹான் எக்
- johann christoph friedrich von schiller => ஜோஹன் கிறிஸ்டோஃப் ஃப்ரெட்ரிக் வான் ஷில்லர்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johannean => ஜோஹானிய
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
Definitions and Meaning of johann muller in English
johann muller (n)
German mathematician and astronomer (1436-1476)
FAQs About the word johann muller
ஜோகான் முல்லர்
German mathematician and astronomer (1436-1476)
No synonyms found.
No antonyms found.
johann mendel => ஜோஹான் மெண்டல், johann maier eck => ஜோஹான் மேயர் எக், johann maier => ஜோஹான் மையர், johann ludwig uhland => ஜோஹான் லுட்விக் உஹ்லன்ட், johann joachim winckelmann => ஜோஹான் ஜோக்கிம் வின்ckelmann,