Tamil Meaning of johann gutenberg
ஜோஹன்ஸ் குட்டன்பர்க்
Other Tamil words related to ஜோஹன்ஸ் குட்டன்பர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johann gutenberg
- johann gottfried von herder => ஜோஹன் காட்ஃபிரைட் வான் ஹெர்டர்
- johann friedrich herbart => ஜோஹான் ஃப்ரெட்ரிக் ஹெர்பார்ட்
- johann eck => ஜோஹான் எக்
- johann christoph friedrich von schiller => ஜோஹன் கிறிஸ்டோஃப் ஃப்ரெட்ரிக் வான் ஷில்லர்
- johan kepler => ஜோகான்ஸ் கெப்லர்
- johan august strindberg => ஜோஹான் ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பெர்க்
- joggling => ஜோக்லிங்
- joggled => ஜாக்லேட்
- joggle => நடுக்கம்
- jogging => ஜாக்கிங்
- johann joachim winckelmann => ஜோஹான் ஜோக்கிம் வின்ckelmann
- johann ludwig uhland => ஜோஹான் லுட்விக் உஹ்லன்ட்
- johann maier => ஜோஹான் மையர்
- johann maier eck => ஜோஹான் மேயர் எக்
- johann mendel => ஜோஹான் மெண்டல்
- johann muller => ஜோகான் முல்லர்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johannean => ஜோஹானிய
Definitions and Meaning of johann gutenberg in English
johann gutenberg (n)
German printer who was the first in Europe to print using movable type and the first to use a press (1400-1468)
FAQs About the word johann gutenberg
ஜோஹன்ஸ் குட்டன்பர்க்
German printer who was the first in Europe to print using movable type and the first to use a press (1400-1468)
No synonyms found.
No antonyms found.
johann gottfried von herder => ஜோஹன் காட்ஃபிரைட் வான் ஹெர்டர், johann friedrich herbart => ஜோஹான் ஃப்ரெட்ரிக் ஹெர்பார்ட், johann eck => ஜோஹான் எக், johann christoph friedrich von schiller => ஜோஹன் கிறிஸ்டோஃப் ஃப்ரெட்ரிக் வான் ஷில்லர், johan kepler => ஜோகான்ஸ் கெப்லர்,