Tamil Meaning of johann joachim winckelmann
ஜோஹான் ஜோக்கிம் வின்ckelmann
Other Tamil words related to ஜோஹான் ஜோக்கிம் வின்ckelmann
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johann joachim winckelmann
- johann gutenberg => ஜோஹன்ஸ் குட்டன்பர்க்
- johann gottfried von herder => ஜோஹன் காட்ஃபிரைட் வான் ஹெர்டர்
- johann friedrich herbart => ஜோஹான் ஃப்ரெட்ரிக் ஹெர்பார்ட்
- johann eck => ஜோஹான் எக்
- johann christoph friedrich von schiller => ஜோஹன் கிறிஸ்டோஃப் ஃப்ரெட்ரிக் வான் ஷில்லர்
- johan kepler => ஜோகான்ஸ் கெப்லர்
- johan august strindberg => ஜோஹான் ஆகஸ்ட் ஸ்ட்ரிண்ட்பெர்க்
- joggling => ஜோக்லிங்
- joggled => ஜாக்லேட்
- joggle => நடுக்கம்
- johann ludwig uhland => ஜோஹான் லுட்விக் உஹ்லன்ட்
- johann maier => ஜோஹான் மையர்
- johann maier eck => ஜோஹான் மேயர் எக்
- johann mendel => ஜோஹான் மெண்டல்
- johann muller => ஜோகான் முல்லர்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johannean => ஜோஹானிய
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
Definitions and Meaning of johann joachim winckelmann in English
johann joachim winckelmann (n)
German archaeologist and art historian said to be the father of archaeology (1717-1768)
FAQs About the word johann joachim winckelmann
ஜோஹான் ஜோக்கிம் வின்ckelmann
German archaeologist and art historian said to be the father of archaeology (1717-1768)
No synonyms found.
No antonyms found.
johann gutenberg => ஜோஹன்ஸ் குட்டன்பர்க், johann gottfried von herder => ஜோஹன் காட்ஃபிரைட் வான் ஹெர்டர், johann friedrich herbart => ஜோஹான் ஃப்ரெட்ரிக் ஹெர்பார்ட், johann eck => ஜோஹான் எக், johann christoph friedrich von schiller => ஜோஹன் கிறிஸ்டோஃப் ஃப்ரெட்ரிக் வான் ஷில்லர்,