Tamil Meaning of johannes kepler
ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
Other Tamil words related to ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johannes kepler
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ
- johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட்
- johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்
- johannes => ஜோஹன்னஸ்
- johannean => ஜோஹானிய
- johann wolfgang von goethe => ஜோகன் வுல்ப்காங் வான் கோத்ஜி
- johann strauss => ஜோஹான் ஸ்ட்ராஸ்
- johann sebastian bach => ஜோஹான் செபஸ்டியன் பாக்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
Definitions and Meaning of johannes kepler in English
johannes kepler (n)
German astronomer who first stated laws of planetary motion (1571-1630)
FAQs About the word johannes kepler
ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
German astronomer who first stated laws of planetary motion (1571-1630)
No synonyms found.
No antonyms found.
johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க், johannes evangelista purkinje => ஜோஹானஸ் எவாஞ்செலிஸ்டா பர்கின்ஜெ, johannes eckhart => ஜோஹன்னஸ் எக்கார்ட், johannes diderik van der waals => ஜோஹானஸ் டீடெரிக் வான் டெர் வால்ஸ், johannes brahms => யோகனஸ் பிராம்ஸ்,