Tamil Meaning of john augustus roebling
ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
Other Tamil words related to ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john augustus roebling
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ்
- john adams => ஜான் ஆடம்ஸ்
- johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர்
- johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்
- johannes vilhelm jensen => யோகானஸ் வில்ஹெல்ம் ஜென்சென்
- johannes van der waals => ஜோஹன்னஸ் வான் டெர் வால்ஸ்
- johannes peter muller => ஜோஹன்னஸ் பீட்டர் மல்லர்
- johannes kepler => ஜோஹன்னஸ் கெப்லர்
- johannes gutenberg => ஜோஹான்ஸ் குட்டன்பெர்க்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
- john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ்
- john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ
- john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன்
- john brown => ஜான் ப்ரவுன்
- john bull => ஜான் புல்
Definitions and Meaning of john augustus roebling in English
john augustus roebling (n)
United States engineer (born in Germany) who designed and began construction of the Brooklyn bridge (1806-1869)
FAQs About the word john augustus roebling
ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
United States engineer (born in Germany) who designed and began construction of the Brooklyn bridge (1806-1869)
No synonyms found.
No antonyms found.
john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி, john amos comenius => ஜான் அமோஸ் கமீனியஸ், john adams => ஜான் ஆடம்ஸ், johannisberger => ஜோஹானிஸ்பெர்கர், johannesburg => ஜோகன்னஸ்பர்க்,